NEUfrau

NEUfrau on vuonna 2005 perustettu porilainen perheyritys, joka valmistaa koirien tuoreruokaa laadukkaista, kotimaisista raaka-aineista. Valmistamme ruoat huolellisesti pienissä tuotantotiloissamme, jonne asiakkaamme ovat aina tervetulleita ostoksille sekä vierailulle tutustumaan toimintaamme.

Toimintamme on jatkoa porilaisen Kennel Reikon monikymmenvuotiselle kokemukselle koiranruokien valmistuksesta. Tuotteidemme raaka-aineet ovat tarkkaan puntaroituja: taustalla on ajatus siitä, mitä suden luonnolliseen ruokavalioon on kuulunut.

Ravintoa josta on hyötyä

Iho-oireet, allergiat, hiivatulehdukset ja muut sairaudet ovat koirienkin keskuudessa valitettavan yleisiä. Toiselle koiralle sopii riisipohjaiset ruoat, toiselle perunapohjaiset jollekin tattari. Jotkut koirat ovat allergisia naudalle, toiset vehnälle. Monenlaisista iho-ongelmista kärsiville koirille ratkaisu on puolestaan löytynyt maitohappobakteeripitoisesta ja vähähiilihydraattisesta raakaravinnosta.

Tuotteita jokaiselle haulle ja maulle

NEUfraulla on tuotteita kaikenkokoisille koirille chihuahuan pennuista täysikasvuisiin tanskandoggeihin. Oli koira sitten pieni tai suuri, jokainen koira on aina yksilö ainutlaatuisine ominaisuuksineen. Tarvittaessa autammekin sinua löytämään koirallesi täydellisesti sopivan ravinnon.

Muut tuotteet

Varastossamme on laaja valikoima saksalaisen Schweikertin suojelus- ja palveluskoiratarvikkeita, kuten ketjukaulapantoja, nahkapantoja, valjaita, motivointivälineitä sekä koiranhoitotarvikkeita.

Tuomme maahan myös saksalaisia WT-metallin tuotteita, kuten koirienkuljetusperäkärryjä ja koirien autobokseja. Kaikki autoboksit ovat tilaustuotteita.

 

Menossa mukana