Maksu- ja toimitusehdot

Tekemällä tilauksen hyväksyt henkilötietojesi käyttämisen

Toimitusehdot lyhyesti:

1. Tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus. Asiakas vastaa palautuskustannuksista. Tuotteen pitää olla alkuperäisessä pakkauksessa sellaisessa kunnossa kuin se vastaanotettaessa oli. Palautuksesta tulee ilmoittaa ennakkoon sähköpostiin info@neufrau.fi
2. Tuotteilla, joita on varastossa, lähetysaika 1-2 arkipäivää. Mikäli tilattu tuote on poikkeuksellisesti päässyt loppumaan varastosta, ilmoitetaan siitä asiakkaalle
3. Mikäli asiakkaalle on toimitettu väärä tai viallinen tuote, tulee tämän välittömästi ilmoittaa asiasta NEUfrau Oy:n sähköpostiin info@neufrau.fi
4. NEUfrau Oy ei vastaa siitä, jos tilauksen toimitus estyy, vaikeutuu tai myöhästyy NEUfrau Oy:n vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella olevasta seikasta, kuten luonnonmullistuksesta, vienti- tai tuontikiellosta, viranomaisen päätöksestä, yleisen liikenteen häiriintymisestä tai muusta vastaavasta NEUfrau-verkkokaupan toimintaa vaikeuttavasta tai estävästä toiminnasta

Toimitusaika

Tuotteidemme lähetysaika on pääsääntöisesti 1-2 arkipäivää tilauksen vastaanottamisesta. Pyrimme aina mahdollisimman nopeaan toimitukseen. Lähetyspäivät ovat maanantai – keskiviikko, paikkakohtaisesti harkiten vielä torstai.

Toimitustavat

Tuotteet lähetetään pääsääntöisesti Postin, Netluxin ja Matkahuollon kautta tavallisena rahtina. Nouto Postin tai Matkahuollon terminaalista / asiamieheltä tai Postin/Netluxin kotijakona. Rahtihinta selviää tilausta tehdessä. Pakasteterminaaleja ei ole kaikkialla, eli kun asiakas saa saapumisilmoituksen, olisi tuotteet noudettava saman päivän aikana, jottei tuotteet kärsi terminaali oloajasta.

Maksutavat

Checkout on sinulle turvallinen maksutapa. Meillä on Finanssivalvonnan myöntämä maksulaitostoimilupa. Palvelu on Checkout Finland Oy:n (y-tunnus 2196606-6) ylläpitämä ja Checkout Finland Oy on osa OP Ryhmää.

Checkout-maksunvälityspalvelu välittää maksusi kauppiaalle. Mikäli tiliotteellasi tai luottokorttilaskullasi näkyy Checkout Finland Oy, olemme välittäneet maksusi.

Pankkimaksut

Käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeet. Voit maksaa Aktian, Danske Bankin, Handelsbankenin, Nordean, Oma Säästöpankin, Osuuspankin, POP-pankin, Säästöpankin, S-pankin ja Ålandsbankenin maksupainikkeilla. Tiliotteellasi maksunsaajana näkyy Checkout Finland Oy, me välitämme maksusi verkkokauppiaalle. Verkkokaupasta sinut ohjataan suoraan omaan pankkiisi suorittamaan maksu turvallisesti.

Luottokorttimaksut

Voit maksaa verkkokaupassa Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard-, Debit MasterCard – ja American Express -korteilla. Verkkokaupassa ovat käytössä kansainväliset Verified by Visa -, MasterCard SecureCode – ja American Express SafeKey -todentamispalvelut. Checkout näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää asiakkaan maksaman maksukorttimaksun suoraan kauppiaalle. Korttimaksaminen tapahtuu turvallisesti suojatulla maksulomakkeella eikä maksukortin tietoja tallenneta verkkokaupan järjestelmiin.

Lasku- ja osamaksupalvelut

Lasku- ja osamaksupalveluita Checkoutin kautta tarjoavat OP, Collector, Jousto ja Mash (ent. Euroloan). Collector tarjoaa lasku- ja osamaksuvaihtoehdon myös yritysasiakkaille.

Reklamaatiot

Kaikki tilaukseen tai toimitukseen liittyvät reklamaatiot tulee toimittaa NEUfraulle viipymättä vastaanottamisen jälkeen osoitteeseen info@neufrau.fi tai soittamalla numeroon 040 58 38 788

Tilauksen peruminen

Asiakas voi peruuttaa tilauksensa, mikäli toimitus ei ole tapahtunut kohtuullisessa ajassa. Tilauksen perumisesta tulee ilmoittaa osoitteeseen tilaukset@neufrau.fi tai soittamalla numeroon 040 58 38 788. Pyrimme ilmoittamaan asiakkaillemme sähköpostilla tai puhelimitse, jos toimitusaika eroaa normaalista. Myös NEUfrau Oy pidättää oikeuden tilauksen perumiseen ja palauttaa rahat asiakkaan tilille.